fbpx
Bel ons
+32 (0)89 39 05 88
Gratis offerte

Blog

1

SolarNova-klant wint installatie terug.

Zondag 2 juni ging de opendeurdag van SolarNova door in Oudsbergen. Bestaande klanten en geïnteresseerden werden hier warm verwelkomd om het vernieuwde assortiment te ontdekken, dat sinds kort naast volledige zonne-installaties ook airco’s omvat.

Het werd een gezellige dag waar men vragen kon stellen, een hapje kon eten én kon deelnemen aan een unieke wedstrijd: de prijs van je volledige zonne-installatie terugwinnen!

Unieke winactie

Elke klant die een zonne-installatie liet plaatsen in de maanden februari, maart, april of mei maakte kans om de volledige kostprijs van die installatie terug te winnen. Daarnaast waren er nog een tweede én derde prijs om uit te delen. Deelnemen was simpel: door de Facebook- en Instagrampagina van SolarNova te volgen voor 2 juni deed je automatisch mee.

The winner takes it all

In totaal vielen er drie gezinnen in de prijzen. De familie Reynders-Santermans uit Hasselt won de eerste prijs en kreeg dus het volledige bedrag dat ze betaald hadden voor hun zonne-installatie teruggestort.

De tweede prijs, een 10,5 kW thuisbatterij van het merk Enphase, werd gewonnen door Johny Van Houdt uit Genk.

Tenslotte gaf SolarNova ook een laadpaal met AREI-keuring weg aan de winnaar van de derde prijs: Glen Vangeel.

“We bedanken onze klanten graag en wilden op deze manier iets teruggeven aan hen. Daarnaast blijven we graag hun totaalpartner. Voor airco’s kunnen onze bestaande klanten daarom sinds kort ook bij ons terecht,” zegt Bart Coenen.

Totaaloplossing

SolarNova biedt sinds kort dus ook airco-installaties aan van de merken Gree, Mitsubishi Heavy Industries, Panasonic en LG. Dit om te kunnen functioneren als totale energiepartner voor bestaande én nieuwe klanten, die nu op één plaats terecht kunnen voor zonnepanelen, omvormers, batterijen, laadpalen én airco’s.