fbpx
Bel ons
+32 (0)89 39 05 88
Gratis offerte

Over SolarNova

Wij zijn er voor jou

Heb je een vraag?
Stel ze ons!

Adres

Industrieweg-Noord 1102B, B-3660 Oudsbergen

Telefoonnummer

E-mail

BTW-nummer

BE 0791.763.488

RESCert Certificatienummer

05706

Brug tussen jouw portefeuille en de energietransitie

Met de “energietransitie” bedoelt men de evolutie van jouw huidige manier van energie verbruiken naar een meer zuinige, slimmere en duurzame aanpak. Uiteindelijk klinkt dat allemaal heel abstract, moeilijk te begrijpen en vooral heel duur. Met al die mooie woorden begrijpt niemand nog wat jij er concreet aan hebt. En als je het niet begrijpt, waarom zou je dan willen investeren?

Als oprichters van Solarnova hebben wij verschillende achtergronden, maar tegelijkertijd ook één ding gemeen. We zitten niet in een ivoren toren, komen graag onder de mensen en willen dat jij het allemaal begrijpt. Wij nemen de tijd voor al jouw vragen en werken elk energieproject op maat uit. Wij, dat zijn Christiaan Nivelles, Bart Coenen en ons ganse team. Wij kunnen terugvallen op een jarenlange expertise in hernieuwbare energie enerzijds (zonnepanelen, batterijen en laadpalen) en HVAC anderzijds (verwarming, ventilatie en airconditioning).

Solarnova is ontstaan uit een jong en dynamisch bedrijf en richt zich volledig op hernieuwbare energie. In gans Vlaanderen bieden wij kwaliteitsproducten tegen een correcte prijs aan, zodat uiteindelijk iedereen kan genieten van een lagere energiefactuur. Door jou deskundig te begeleiden en voldoende tijd te nemen om alles uit te leggen in mensentaal, slagen wij er in om de brug te slaan tussen de energietransitie en jouw portefeuille:

Deze klanten besparen elke dag op hun energiefactuur

Vraag vrijblijvend een offerte voor je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal of warmtepomp installatie.
Ik heb interesse in: