fbpx
Bel ons
+32 (0)89 39 05 88
Gratis offerte

Een lager capaciteitstarief met een thuisbatterij

Met zonnepanelen en een thuisbatterij zet je de eerste stap naar off-grid leven: je maximaliseert het verbruik van je eigen opgewekte energie, maar kan nog altijd terugvallen op de energievoorziening van het net wanneer het nodig is.

Laat zonnepanelen plaatsen en geniet van een hoger rendement dan het geld op je spaarrekening. In combinatie met een thuisbatterij ben je nog onafhankelijker van het dure elektriciteitsnet.

Een lagere energiefactuur

Kies voor zonnepanelen met thuisbatterij en haal minder stroom van het net. Zo daalt je energiefactuur met enkele honderden euro’s per jaar.

Premies voor thuisbatterijen

Geniet van interessante premies voor thuisbatterijen en zonnepanelen. Zo is je investering nóg sneller terugverdiend.

Onafhankelijk

Bij een dreigend energietekort (of blackouts) ben je zelfvoorzienend en dus blijft de lamp bij jou branden.

Lager capaciteitstarief

Dankzij de combinatie zonnepanelen met thuisbatterij stijgt je zelfverbruik naar 70% tot 80% en vang je verbruikspieken op.

thuisbatterijen

Jaar garantie
op thuisbatterijen

10

Batterijen voor bedrijven

Ook voor bedrijven zijn batterijen interessant om lokaal opgewekte stroom op te slaan, zodat je ze later maximaal zelf kan benutten. Vooral tijdens de middag produceren zonnepanelen vaak teveel stroom, die je beter bewaart dan op het net te injecteren aan een laag injectietarief. Bovendien kan je de elektriciteit zelf goed gebruiken nu de vergroening van het bedrijfswagenpark is ingezet door een nieuwe fiscale regelgeving. Installeer een laadpaal en rij zelf op gratis groene elektriciteit. Andere voordelen van batterijen voor jouw bedrijf:

Waarom Solarnova?

Vertrouw op de Solarnova kwaliteit en onze jarenlange ervaring in zonnepanelen en thuisbatterijen.

Tot 10 jaar garantie op je thuisbatterij!

Ook geven we maximale garanties op je zonnepanelen, het vermogen van je zonnepanelen, je omvormer én je rendement.

Complete energieprojecten van a tot z

Zonnepanelen, thuisbatterijen, warmtepompen en laadpalen. Wij laten je maximaal genieten van goedkopere, duurzame energie.

Je kan gerust zijn

Je thuisbatterij voldoet aan alle veiligheidsnormen. Ze worden veilig geplaatst en onderhouden. Wij zorgen ook voor de keuring van je thuisbatterij.

Premie voor thuisbatterijen 2023

Thuisbatterij premie voor woongebouwen

Tot eind maart 2023 voorziet de Vlaamse Overheid een thuisbatterij premie. De batterij moet dan ook gekeurd zijn. Die subsidie bedraagt € 850. De tegemoetkoming is beperkt tot een maximum van 40% op de factuur en er gelden uiteraard specifieke voorwaarden.

Meer info op de website van de Vlaamse overheid

Thuisbatterij premie voor ondernemingen

Bedrijven kunnen profiteren van een investeringsaftrek voor energiebesparende investeringen. Voor grote batterijsystemen kunnen Vlaamse ondernemingen tot 40% steun aanvragen via de maatregel STRES van VLAIO.

Meer info op de website van de Vlaamse overheid

premie voor zonnepanelen

Ontdek onze andere
energiebesparende oplossingen

Op zoek naar efficiënte manieren om je energiefactuur te verlichten? Solarnova biedt zowel particulieren als bedrijven verschillende groene stroomoplossingen aan: zonnepanelen, thuisbatterijen, laadpalen en warmtepompen.

Zonnepanelen

Zonnepanelen met thuisbatterij blijven een rendabele investering. Niet alleen ben je minder afhankelijk van dure stroom van energieleveranciers, bovendien sla je elektriciteit op om zelf later te gebruiken. Ideaal om verbruikspieken op te vangen en een lager capaciteitstarief te betalen.

Laadpaal

Thuiskomen, inpluggen en laden maar. Schijnt de zon, dan stockeer je de opgewekte stroom onmiddellijk op de batterij van je elektrische auto. Of je haalt gratis stroom van je thuisbatterij, zodat je daags nadien weer zorgeloos de weg op kan.

Warmtepomp

Door zijn hoge rendement heeft een warmtepomp weinig energie nodig om de temperatuur te regelen. Zonnepanelen met thuisbatterij zijn de ideale combinatie om de warmtepomp van energie te voorzien. Zo hoef je weinig dure stroom van het net te halen.

Wij werken uitsluitend met
thuisbatterijen van topkwaliteit

solarwatt
ENPHASE LOGO 01
goodwe
canadian solar
Gratis offerte

Contacteer ons

Adres

Industrieweg-Noord 1102B, B-3660 Oudsbergen

Telefoonnummer

E-mail

Vraag vrijblijvend een offerte voor je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal of warmtepomp installatie.
Ik heb interesse in:
laadpaal batterij zonnepanelen