fbpx
Bel ons
+32 (0)89 39 05 88
Gratis offerte

Goedkope verwarming, airco en warm water

Klassieke verwarmingsinstallaties op fossiele brandstoffen en elektrische boilers maken plaats voor duurzame alternatieven. Bij renovatie kan je een hybride warmtepomp zelfs combineren met je bestaande verwarming.

Omdat warmtepompen 80% van hun energie uit hun omgeving halen, zijn ze vandaag het beste alternatief voor verwarming op stookolie en aardgas. En met een warmtepompboiler verbruik je ook nog eens 74% minder elektriciteit dan met een elektrische boiler.

Goedkoopste verwarming

Dankzij het hoger rendement bespaar je minstens 40% op je energiefactuur. Bovendien zijn de onderhoudskosten minimaal, want er vindt geen verbranding plaats.

Beter voor het milieu

Je stoot tussen 30 en 50 procent minder CO2 uit dan een klassieke (condensatie)ketel. Combineer je je warmtepomp met zonnepanelen, dan is je uitstoot zelfs 0.

Warmtepomp en zonnepanelen

Gebruik je zelf opgewekte stroom om je warmtepomp te voorzien van de nodige energie. Zo verhoog je je zelfverbruik en ben je minder afhankelijk van dure aangekochte energie.

Vervang je elektrische boiler

74 procent zuiniger dan een elektrische boiler. 20 procent sneller. 30 procent warmer water dan een boiler zonder DUAL Inverter-technologie. Kortom: duurzamer én goedkoper.

warmtepomp installeren

Warmtepomp installateur voor bedrijven

Ook voor je winkel, praktijkruimte, kantoor of bijgebouw is een warmtepomp een interessante investering. Zo creëer je een comfortabele werkomgeving voor jezelf, je medewerkers, je bezoekers en je klanten of patiënten. En jij profiteert van alle voordelen van zo’n warmtepomp installatie: een lange levensduur, een hoog rendement, duurzaam én kostenbesparend. Andere voordelen van een warmtepomp voor jouw bedrijf:

Waarom Solarnova?

Vertrouw op de Solarnova kwaliteit en onze jarenlange ervaring als warmtepomp(boiler) installateur voor particulieren of bedrijven.

Gecertificeerd RESCert-installateur

Al onze warmtepomp installateurs zijn opgeleid en officieel erkend. Ze nemen de volledige installatie voor hun rekening: van montage tot inbedrijfsstelling.

Jouw specialist in duurzame energie

Naast de installatie van warmtepompen en warmtepompboilers installeren we ook zonnepanelen, batterijen en laadpalen.

Je kan op beide oren slapen

je warmtepomp gaat zeker 20 jaar mee. En moest er toch een probleempje zijn, dan kan je rekenen op snelle interventies.

Premies voor warmtepompen en warmtepompboilers

Warmtepomp(boiler) premie voor zowel voor woongebouwen als niet-woongebouwen

Laat je door een erkend warmtepomp installateur een lucht-lucht warmtepomp plaatsen, dan kan je een premie aanvragen om de kost van de investering te verlichten. De premies voor warmtepompen zijn geplafonneerd en onder voorwaarden. Ook voor een warmtepompboiler zijn er premies beschikbaar. Alle premies voor warmtepompen en warmtepompboilers, zowel voor woongebouwen als niet-woongebouwen, vind je terug in MijnVerbouwPremie.

Meer info over de premie voor warmtepompen 

Meer info over de premie voor warmtepompboilers 

premie voor zonnepanelen

Ontdek onze andere
energiebesparende oplossingen

Waar een warmtepomp de verwarmingstechnologie van de toekomst is, is een warmtepompboiler dé voordeligste manier om water te verwarmen. Beiden zijn klimaatneutraal, onderhoudsvriendelijk en energiebesparend, dus ook goedkoper. In combinatie met zonnepanelen en een thuisbatterij ben je voor een groot stuk onafhankelijk van dure nettarieven en aangekochte stroom.

Zonnepanelen

Zet daglicht om in gratis elektriciteit. De nieuwste generatie zonnepanelen heeft gewoon licht nodig om een minimale energieproductie op gang te brengen. Schijnt de zon, dan wek je nóg meer op. Zo geniet je winter en zomer van warm water en een ideaal binnenklimaat.

Thuisbatterij

Gebruik je zelf opgewekte stroom om te verwarmen of te koelen, zelfs als de zon niet schijnt. Je zelfverbruik verhogen is altijd beter dan je productieoverschot in het net te injecteren. Want elke kWh die je nadien van het net moet halen is duurder!

Laadpaal

Maximaal onafhankelijk zijn van aangekochte dure elektriciteit, dat levert je altijd de grootste winst op. Combineer je zonnepanelen en een thuisbatterij met een warmtepomp en warmtepompboiler, dan heb je een lagere energiefactuur. Plaats je ook een laadpaal voor je EV, dan rij je zelfs helemaal gratis.

Wij werken uitsluitend met
warmtepompen en warmtepompboilers van topkwaliteit

mitsubishi electric
lg logo
olimpia splendid warmtepompen
daikin logo
Gratis offerte

Contacteer ons

Adres

Industrieweg-Noord 1102B, B-3660 Oudsbergen

Telefoonnummer

E-mail

Vraag vrijblijvend een offerte voor je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal of warmtepomp installatie.
Ik heb interesse in:
laadpaal batterij zonnepanelen