fbpx
Bel ons
+32 (0)89 39 05 88
Gratis offerte

Goedkoop verwarmen en koelen met een airco

Optimaliseer uw comfort met onze hoogwaardige airconditioningsystemen

Onze airconditioningsystemen zijn ontworpen met de nieuwste technologieën om niet alleen uw omgeving koel / warm en comfortabel te houden, maar ook om energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid te waarborgen. Dankzij slimme functies zoals invertertechnologie en geïntegreerde luchtfilters geniet u van een stille werking en schone lucht, vrij van stof en allergenen.

Goedkoper verwarmen en koelen

Dankzij het hoger rendement bespaar je minstens 40% op je energiefactuur. Bovendien zijn de onderhoudskosten minimaal.

Beter voor het milieu

Je stoot tussen 30 en 50 procent minder CO2 uit dan een klassieke (condensatie)ketel. Combineer je je airco met zonnepanelen, dan is je uitstoot zelfs 0.

Airco en zonnepanelen

Gebruik je zelf opgewekte stroom om je airco te voorzien van de nodige energie. Zo verhoog je je zelfverbruik en ben je minder afhankelijk van dure aangekochte energie.

Solarnova panasonic etherea airco vierkant

Airco installateur voor bedrijven

Ook voor je winkel, praktijkruimte, kantoor of bijgebouw is een airconditioning een interessante investering. Zo creëer je een comfortabele werkomgeving voor jezelf, je medewerkers, je bezoekers en je klanten of patiënten. En jij profiteert van alle voordelen: een lange levensduur, een hoog rendement, duurzaam én kostenbesparend. Andere voordelen van een airco voor jouw bedrijf:

Waarom Solarnova?

Vertrouw op de Solarnova kwaliteit en onze jarenlange ervaring als airco installateur voor particulieren of bedrijven.

Gecertificeerd RESCert-installateur

Al onze airconditioning installateurs zijn opgeleid en officieel erkend. Ze nemen de volledige installatie voor hun rekening: van montage tot inbedrijfsstelling.

Jouw specialist in duurzame energie

Naast de installatie van airco's installeren we ook warmtepompen, zonnepanelen, batterijen en laadpalen.

Je kan op beide oren slapen

je warmtepomp gaat zeker 20 jaar mee. En moest er toch een probleempje zijn, dan kan je rekenen op snelle interventies.

Premies voor warmtepompen en warmtepompboilers

Warmtepomp(boiler) premie voor zowel voor woongebouwen als niet-woongebouwen

Laat je door een erkend warmtepomp installateur een lucht-lucht warmtepomp plaatsen, dan kan je een premie aanvragen om de kost van de investering te verlichten. De premies voor warmtepompen zijn geplafonneerd en onder voorwaarden. Ook voor een warmtepompboiler zijn er premies beschikbaar. Alle premies voor warmtepompen en warmtepompboilers, zowel voor woongebouwen als niet-woongebouwen, vind je terug in MijnVerbouwPremie.

Meer info over de premie voor warmtepompen 

Meer info over de premie voor warmtepompboilers 

premie voor zonnepanelen

Ontdek onze andere
energiebesparende oplossingen

Waar een airconditioning de verwarming en koeling technologie van de toekomst is, is een warmtepompboiler dé voordeligste manier om water te verwarmen. Beiden zijn klimaatneutraal, onderhoudsvriendelijk en energiebesparend, dus ook goedkoper. In combinatie met zonnepanelen en een thuisbatterij ben je voor een groot stuk onafhankelijk van dure nettarieven en aangekochte stroom.

Zonnepanelen

Zet daglicht om in gratis elektriciteit. De nieuwste generatie zonnepanelen heeft gewoon licht nodig om een minimale energieproductie op gang te brengen. Schijnt de zon, dan wek je nóg meer op. Zo geniet je winter en zomer van warm water en een ideaal binnenklimaat.

Thuisbatterij

Gebruik je zelf opgewekte stroom om te verwarmen of te koelen, zelfs als de zon niet schijnt. Je zelfverbruik verhogen is altijd beter dan je productieoverschot in het net te injecteren. Want elke kWh die je nadien van het net moet halen is duurder!

Laadpaal

Maximaal onafhankelijk zijn van aangekochte dure elektriciteit, dat levert je altijd de grootste winst op. Combineer je zonnepanelen en een thuisbatterij met een warmtepomp en warmtepompboiler, dan heb je een lagere energiefactuur. Plaats je ook een laadpaal voor je EV, dan rij je zelfs helemaal gratis.

Wij werken uitsluitend met
airco's van topkwaliteit

mitsubishi heavy industries
lg logo
gree logo
Panasonic a47c5598 1920w
Gratis offerte

Contacteer ons

Adres

Industrieweg-Noord 1102B, B-3660 Oudsbergen

Telefoonnummer

E-mail

Vraag vrijblijvend een offerte voor je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal of warmtepomp installatie.
Ik heb interesse in:
laadpaal batterij zonnepanelen