fbpx
Bel ons
+32 (0)89 39 05 88
Gratis offerte

Elektrische laadpalen voor thuis en op het werk

De meest gekende obstakels om elektrisch te rijden verdwijnen. Zowel de aankoopprijzen als de actieradius en het aantal elektrische laadpalen ontwikkelen zich in positieve zin.

Daarnaast bannen constructeurs de wagens met klassieke verbrandingsmotor, terwijl de overheid maatregelen neemt om het bedrijfswagenpark te vergroenen. Elektrisch rijden is de toekomst. En de meeste auto’s zullen thuis of op het werk opgeladen worden. Een elektrische laadpaal laten installeren is dus een must!

Geen brandgevaar

Een elektrisch laadstation is veel veiliger dan een simpel stopcontact. Die is niet gemaakt om lang veel stroom te leveren.

Geen wachttijden

Je “tankt” gewoon bij je thuis. Je hoeft niet te zoeken naar een publieke laadpaal en je vertrekt elke ochtend met een volle batterij.

Goedkoper

Rijden op stroom is voordeliger en zelfs gratis als je zonnepanelen hebt. Bovendien heb je minder slijtage en onderhoudskosten.

Geen uitstoot meer

Rijden zonder verbrandingsmotor is altijd milieuvriendelijker. Maar rij je met zelf opgewekte stroom via zonnepanelen, dan rij je nóg duurzamer

laadpalen

Installateur elektrische laadpalen voor bedrijven

Met onze elektrische laadstations helpen we je de transitie naar elektrisch rijden te maken in jouw onderneming. Vanaf 2026 zijn enkel elektrische bedrijfswagens fiscaal aftrekbaar, vanaf 2029 mogen uitsluitend nog elektrische voertuigen verkocht worden. Ook voor jouw klanten, bezoekers en medewerkers is de installatie van laadpalen belangrijk: zij kunnen hun elektrische auto opladen tijdens hun bezoek of werkdag. Deze extra service zullen ze zeker weten te waarderen. Andere voordelen van elektrische laadpalen voor jouw bedrijf:

Waarom Solarnova?

Vertrouw op de Solarnova kwaliteit en onze jarenlange ervaring als elektrische laadpalen installateur voor particulieren of bedrijven.

Volledige installatie

Installatie, montage, aansluiting en inbedrijfsstelling van elektrische laadpalen thuis of je bedrijfsterrein.

Groene brandstof

Van duurzame stroomproductie tot groene brandstof. Naast het plaatsen van elektrische laadpunten, installeren we ook zonnepanelen en zelfs batterijen.

Je kan gerust zijn

Je laadpaal voldoet aan alle veiligheidsnormen. Ze worden veilig geplaatst en onderhouden.

Premie voor laadpaal thuis en op het werk

Fiscaal voordeel laadpalen voor particulieren

Particulieren die door een erkend laadpaal installateur een laadstation thuis laten plaatsen, krijgen tot augustus 2024 een belastingaftrek. In 2023 bedraagt de belastingvermindering 30%, in 2024 is dat 15%. Het voordeel is beperkt tot € 1.500 per laadpaal en per belastingplichtige.

Fiscaal voordeel laadpalen voor bedrijven

Bedrijven kunnen rekenen op een verhoogde kostenaftrek als de laadpaal vrij toegankelijk is. Tot 31 augustus 2024 geldt een aftrekpercentage van 150%. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn er voorwaarden verbonden aan de laadpaal installatie.

Meer info over het fiscaal voordeel voor laadpalen 

premie voor zonnepanelen

Ontdek onze andere
energiebesparende oplossingen

Om je elektrische auto op te laden is een veilig laadstation een absolute must. Elektrische laadpalen zijn zo gemaakt dat de aangepaste bekabeling en controller instaan voor een gecontroleerd laden van je EV. In combinatie met zonnepanelen en een batterij gebeurt dat elektrisch opladen zelfs duurzaam én gratis

Zonnepanelen

Wat is de impact van elektrisch rijden op je stroomfactuur? Die is niet te onderschatten! Elektriciteit van het net is duur en ook de publieke laadtarieven liggen hoog. De enige manier om die factuur laag te houden is door oplaadpalen te combineren met zonnepanelen (en een batterij).

Thuisbatterij

De meeste elektrische auto’s worden ’s avonds en ’s nachts opgeladen, als de zon niet schijnt. De enige manier om alsnog je zelf opgewekte stroom te gebruiken als groene brandstof, is het plaatsen van een (thuis)batterij. Zo krijgt je elektrische auto de nodige gratis power, zelfs als het donker is!

Warmtepomp

Elektrisch rijden is alleen voordelig als er zelf opgewekte stroom door je elektrisch laadstation beweegt. De combinatie met zonnepanelen is daarom een must. En als je dan toch je eigen stroom opwekt, overweeg dan zeker ook een warmtepomp. Die is 4 keer rendabeler dan een klassieke gasketel. 

Wij werken uitsluitend met
elektrische laadpunten van topkwaliteit

solarwatt
ENPHASE LOGO 01
goodwe
canadian solar
Gratis offerte

Contacteer ons

Adres

Industrieweg-Noord 1102B, B-3660 Oudsbergen

Telefoonnummer

E-mail

Vraag vrijblijvend een offerte voor je zonnepanelen, thuisbatterij, laadpaal of warmtepomp installatie.
Ik heb interesse in:
laadpaal batterij zonnepanelen